TURISM

Grupul InterAgro, a iniţiat activităţi şi în domeniul turismului alimentaţiei publice şi în cel al comerţului cu amănuntul.

Astfel, începând cu anul 2002, prin modernizarea şi renovarea la ultimele standarde de calitate şi confort a Hotelului Carmen din staţiunea Venus - Mangalia, şi odată cu repunerea cu success a acestuia în circuitul turistic, InterAgro şi-a câştigat un nume pe piaţa turistică.

De asemenea, prin dezvoltarea economică a oraşului Zimnicea a crescut şi interesul oamenilor de afaceri români şi străini pentru vizitare şi încheierea unor afaceri cu impact zonal.

Pe fondul dezvoltării turismului de afaceri, grupul InterAgro a investit în înfiinţarea unui complex hotelier la Zimnicea, denumit “Inter”, care este amplasat în centrul oraşului Zimnicea, în cadrul unui complex de clădiri ultra modern.

Piesa de rezistenţă a complexului o reprezintă Hotelul Inter, a cărui activitate este susţinută de un potenţial turistic ilustrat prin turismul profesional (de afaceri, tehnic, cultural, etc.), turismul de tranzit (tranzit voluntar şi condiţionat), turismul de recreere (plimbări, drumeţii, croaziere pe Dunăre, etc.), precum şi turismul de pescuit şi vânătoare.