HOTEL INTER**** - ÎN ZIMNICEA - PORT LA DUNĂRE

Hotelul este amplasat în centrul oraşului Zimnicea şi se evidenţiază printr-un stil aparte cu finisaje şi dotări la cele mai înalte standarde, realizate cu rafinament şi bun gust, fiind o clădire ultramodernă, cu amenajări interioare realizate după ultimele standarde în materie de confort. Atmosfera creată este una extrem de elegantă care încântă şi invită la relaxare.

Hotelul Inter dispune de 20 de spaţii de cazare, dintre care 16 camere în regim single şi double şi 4 apartamente. Spaţiile de cazare sunt realizate la cele mai înalte standarde, dotate cu instalaţie de climatizare, televiziune prin cablu, telefon, conexiune la internet, minibar, sistem audio intern cu accesare direct din cameră şi alte facilităţi.

Hotelul dispune, de asemenea, de o sală modernă de fitness, saună, centru de înfrumuseţare (cosmetică, masaj, coafură, frizerie, solar, manichiură/ pedichiură), precum şi alte servicii interne specifice (parcare proprie, spălătorie/călcătorie, păstare valori, apel oră solicitată, etc).

Hotelul face parte dintr-un întreg complex în care se regăsesc restaurantul propriu al hotelului, precum şi un fast-food / patiserie-cofetărie şi un market. Restaurantul este clasic, cu o capacitate de 60 de locuri cu 2 terase de câte 100 locuri în total, cu vedere către parcul orăşenesc bogat în vegetaţie.

Restaurantul oferă o gamă bogată de preparate din bucătăria tradiţională şi nu numai, o ofertă aleasă de băuturi, inclusiv vinul casei rezultat din strugurii din podgoriile zonei.

Hotelul Inter se adresează participanţilor la conferinţe, seminarii, întâlniri de afaceri care vor să îmbine utilul muncii lor cu relaxarea. Se pot efectua croaziere pe Dunăre, chiar cu trecere pe malul bulgăresc unde oferta bulgăreasca este bogată în atracţii turistice antropice (muzee, etc.).

Natura impresionantă a arealului Zimnicea invită oaspeţii hotelului să-l cunoască. Pasionații de pescuit pot să-şi manifeste dibăcia pe cele două lacuri Dunărica sau la malul Dunării.

Vânătoarea este o altă atracţie turistică a zonei. Se pot organiza vânători, InterAgro dispune de terenuri de vânătoare şi are propria Asociaţie a Vânătorilor şi Pescarilor sportivi, care, prin gestionarea fondului cinegetic propriu, se preocupă să menţină echilibrul faunei în zonă, inclusiv prin populări cu anumite specii.