HOTEL 5***** AZUGA

Concluziile cercetărilor de piaţă realizate, arata ca piaţa hotelieră în zonele turistice montane, fie consacrate, fie în afirmare, cum este staţiunea Azuga, resimte acut insuficienta unor facilităţi de cazare, în combinaţie eficienţa cu funcţiuni de relaxare, sportive , motivaţionale şi de eveniment, cu un nivel de confort superior, de 4 şi 5 stele.

Dotările viitorului complex hotelier, ce urmează a fi construit de către SC INTERAGRO SA în Azuga, vizează clasificarea la 5 stele şi se urmăreşte crearea primei structuri hoteliere de tip resort din staţiune şi una dintre foarte puţinele din țara.

Viitorul complex va fi un conference, Spa&Ski Resort Hotel, şi va abordă un stil arhitectural îndrăzneţ, cu o notă majoră de inedit pentru zona montană, cu amplă deschidere către vale şi perspectiva impresionantă a munţilor.Cele două direcţii importante de vedere de pe amplasament către pârtia Sorica şi către lanţul muntos vizibil spre vest au condus la orientarea tuturor camerelor către sud şi vest.

Regimul de construcţie al hotelului va fi de: 2S+P+6-8E cu retrageri progresive începând de la nivelul 7 şi 8.
Capacitatea hotelului va fi de 153 camere din care 139 camere şi 14 apartamente cu 4 apartamente “high class”.

Parterul pe latura de sud va cuprinde recepţie, ascensoare panoramice, lobby, bar, braserie şi restaurant clasic; în partea de nord - sala polivalenta cu o capacitate de max 400 locuri.

De la parter se asigura legătura la nivelul 1 unde se găsesc magazine, fitness, beauty center şi sala de sport. Nivelul 1 cuprinde şi piscine (bazin de 24x6 m), cu posibilitatea de a organiza cocktail, cu saună,
jacuzzi, salon de fitness cu aparatura de forţă şi centru de înfrumuseţare, cu cabinete individuale de tratament naturiste, bai de plante, masaj, cosmetică etc.

Sala de sport este la parter, cu un teren de sport delimitat de 30x20m, teren ce poate fi folosit pentru fotbal 5+1, volei, baschet sau tenis.

Etajele 2-7 sunt etajele cu camere pentru oaspeţi, respectiv 139 camere şi 14 apartamente așa cum menționam anterior. Camerele au suprafeţe variabile cuprinse între 20 şi 30 mp.

În incinta proprietăţii se amenajează în total 143 locuri de parcare pentru autoturisme.
Investiţia a fost începuta în anul 2008 şi este prevăzut a fi finalizata în primul trimestru al anului 2011.