AGRICULTURA ŞI POLITICA AGRO-INDUSTRIALĂ

SC InterAgro SA, încă din 1995, a devenit unul dintre principalii producători de cereale şi plante tehnice din România. În prezent, sectorul de activitate agro- industrială are următoarea structură:

O preocupare constantă a conducerii SC InterAgro SA este dezvoltarea sectorului agricol. Pentru optimizarea activităţii economice a acestui sector,   începând din anul 1997, s-a trecut la modernizarea bazei de tractoare şi ma?ini agricole şi la folosirea unei chimizări de ultimă oră ceea ce a dus la producţia de seminţe de înaltă calitate biologică.

În cursul ultimilor ani de activitate Grupul de firme InterAgro s-a remarcat prin rezultate din ce în ce mai bune, confirmate şi de obţinerea locului I, respectiv II pe ţară în topul naţional al firmelor 1999, respectiv 2004 la categoria întreprinderilor mari cu domeniu de activitate agricultură şi silvicultură. Clasamentul a fost realizat de Camera de Comerţ şi Industrie a României şi Municipiului Bucureşti în colaborare cu primăria Sectorului 2.