SECTORUL DE CONDIŢIONARE ŞI DEPOZITARE

INTERAGRO SA a achiziţionat următoarele societăţi comerciale din domeniul colectării, condiţionării şi depozitarii produselor agricole (cereale şi plante tehnice):

Toate capacităţile de stocare se afla în imediata apropiere a fermelor agricole proprii. Pe lângă condiţionarea şi depozitarea producţiei proprii în aceste spaţii de stocare, acestea prestează servicii specifice şi pentru alţi producători agricoli.
În silozurile amplasate pe Malul Dunării se prestează servicii complete pentru încărcări de cereale şi șroturi, pe barje.
Fiecare societate prezentată mai sus deţine o bogată experienţa în domeniul preluării de la producătorii agricoli din judeţ şi din judeţele limitrofe a fondului de produse agricole.

Societatea cu cea mai vastă activitate în domeniu este SC CEREALCOM SA TELEORMAN care are în patrimoniu clădiri şi construcţii specifice activităţii desfăşurate, spaţii destinate depozitarii adecvate, utilaje şi instalaţii specializate, un parc auto de preluare-livrare, noduri de reţele C.F., ateliere de întreţinere, laboratoare şi puncte de analiza pentru stabilirea calităţii produselor.