SC CICALEX SA

 

Este una din societăţile cu prestigiu în cadrul Grupului, având o experienţă în domeniu de 30 de ani, fiind agreată CEE pentru abatorizare porc, vită, cal, oaie, tranşare şi industrializare conserve, semiconserve, mezeluri, și având ca scop permanent satisfacerea nevoilor şi dorințelor clienţilor săi în toată ţara şi CEE.

Societatea a făcut investiţii în retehnologizare în valoare de 500.000 de euro fapt care a dus la creşterea productivităţii muncii şi implicit a cifrei de afaceri.

SC Cicalex SA respectă standardele europene pentru abatorizare porc, vită, cal, oaie, tranşare şi industrializare, mezeluri, conserve şi semiconserve, produsele obținute fiind competitive pe orice piață, atât internă cât și internaționala. Societatea efectuează pentru clienţii săi prestări de servicii pentru oricare din activităţile pe care le desfăşoară în condiţii de maximă garanţie şi corectitudine, având grijă să respecte normele CEE şi propriile norme HACCP şi ISO 9001.

Societatea oferă pe plan intern cât şi pentru export diverse servicii precum:

Animalele sunt transportate în condiţii care respecta normele de bunăstare a animalelor şi sunt abatorizate, expertizate şi controlate conform celor mai noi standarde europene.