SC INTERGAZ SRL

Societatea a fost înfiinţată în anul 2006 şi are ca obiect de activitate asigurarea distribuţiei de gaze naturale pentru consumatorii casnici din oraşul Zimincea, Judeţul Teleorman.

Societatea deţine Autorizaţii de construcţie pentru conducte de distribuţie precum şi Licenţele de distribuţie şi furnizare a gazelor naturale eliberate de către Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei.Totodată SC Intergaz SRL asigura furnizarea gazelor naturale necesare pentru obiectivele industriale din oraşul Zimnicea. În anul 2008 au fost finalizate lucrările pentru tronsonul de medie presiune ce alimentează o capacitate nou înfiinţată pentru producerea de biocombustibili din oraşul Zimnicea, SC Bio Fuel Energy SRL.

În perspectivă, Intergaz SRL se va implica şi în alimentarea cu apă a oraşului Zimnicea. Ca urmare în prezent se efectuează lucrări de modernizare la chesonul de captare ape şi la staţia de tratare apa pe
care societatea le deţine în zona respectivă.

În vederea asigurării calităţii produselor şi serviciilor oferite precum şi protecţiei mediului înconjurător Intergaz SRL a implementat standardele de calitate şi mediu ISO 9.001 respectiv ISO 14.001 fiind acreditata în acest sens de AJA Registras România.