INTERAGRO SRL - Punct de lucru FABRICA DE SACI

Una din noile şi modernele construcţii care aparţin Grupului de firme InterAgro o reprezintă Fabrica de saci din oraşul Zimnicea, o investiţie de peste un milion de euro.

Dată în funcţiune în anul 2007, cu dotări care corespund exigențelor internaţionale, fabrica a reuşit să lanseze pe piaţa un număr de aproximativ 4 milioane de saci. În gama să de produse sunt incluse articole de ambalaj din polietilena şi polipropilena, destinate în principal industriei chimice.

Cele două fluxuri de fabricare a sacilor sunt bine delimitate, ceea ce asigură o bună desfăşurare a producţiei, personalul muncitor calificat realizând produse de înalta calitate. Atât folia cât şi sacii se obţin cu ajutorul liniei de polietilena dotată cu extruder şi maşina automată de lipit şi tăiat, iar pentru sacii de rafie linia este mai complexă, având în componenţa extruder pentru obţinerea firului, maşini de ţesut circulare, mășina automată de tăiat şi cusut saci, maşini de cusut și maşina de tipărit.

Pentru recuperarea materiei prime din produsele neconforme exista o linie de reciclat unde se produce topirea şi granularea produsului respectiv astfel ca pe tot fluxul pierderile sunt foarte mici.